Autosleutel bijmaken kan goedkoper dan je denkt

Soms gebeurt het dat je een autosleutel kwijt raakt, en dat is heel onhandig, want dan heb je nog maar 1 autosleutel over. Raak je die kwijt, dan heb je een groot probleem! Je kunt de auto dan niet meer in of hem zelfs nog starten. Je zult in dat geval een takeldienst moeten bellen en je auto naar de merkdealer moeten laten takelen. Een kostbare bedoeling dus, die je eenvoudig en goedkoop kunt voorkomen. Je kunt namelijk ook een autosleutel laten bijmaken!

Geen reserve autosleutel

Een autosleutel is onhandig want wanneer je een partner hebt die ook met de auto rijdt, dan moet je de sleutel delen. 2x zo veel kans tegelijkertijd dat de sleutel kwijt raakt, en dan ben je verder van huis.

Waar kun je een autosleutel bijmaken?

Een autosleutel bijmaken moest voorheen bij de dealer. Maar er zijn tegenwoordig meerdere oplossingen voor, die bovendien goedkoper zijn.

Zo heeft Slotencenter in de Bilt vlakbij Utrecht de service uitgebreid waarbij ze ook autosleutels bijmaken. Dit kan voor nagenoeg ieder automerk en dat is een stuk goedkoper dan de dealer. Heb je een autosleutel met afstandsbediening, of alleen maar een afstandsbediening (kaart) omdat auto’s ook steeds moderner worden, dan kun je bij Slotencenter eenvoudig een autosleutel laten bijmaken.

Er zit in feite geen limiet op het aantal autosleutels dus je kunt ook een extra reservesleutel laten maken.

Gratis bod op je auto?

Auto Verkopen

Afstandsbediening die leeg is

Met de moderne autosleutels met afstandsbedieningen is het vaak zo dat je niet zonder gedoe de auto kunt starten wanneer de afstandsbediening leeg is. Dit kan extra ongelukkig uitkomen wanneer je al te laat bent en naar je werk moet. Dan is het erg handig wanneer je de reservesleutel van je auto kunt pakken, en toch nog op tijd kunt komen zonder al te veel te haasten.

autosleutel batterij leeg

Kapotte autosleutel laten repareren

Heb je een kapotte autosleutel met afstandsbediening, dan kun je er ook voor kiezen om deze tegen relatief lage kosten te laten repareren. Een autosleutel laten repareren is bovendien nog goedkoper dan een autosleutel bijmaken. Ook hiervoor kun je bij Slotencenter aankloppen.

autosleutel kapot

Sleutel laten blokkeren bij verlies

Mocht je niet weten waar je de sleutel bent verloren en ben je bang dat iemand er met je auto vandoor gaat, dan kun je ook de sleutel laten blokkeren zodat hij niet meer werkt. In dat geval moet je de auto opnieuw laten programmeren dat hij de verloren sleutels niet meer accepteert. Hierover kun je een stukje verder lezen op dit forum.

5/5 - (1 stemmen)

1 gedachte over “Autosleutel bijmaken kan goedkoper dan je denkt”

Plaats een reactie